Kijktip: 5 Tegen 5 keert terug op televisie met Gordon als presentator

Kijktip: 5 Tegen 5 keert terug op televisie met Gordon als presentator

Het SBS6 programma '5 Tegen 5' keert na ruim vijf jaar afwezigheid terug op de televisie. Gordon deelt op zijn Instagram een teaser waarin te zien is dat hij de presentator wordt van het programma.

tekst gaat verder onder de video.

Kijktip: <em>5 Tegen 5</em> keert terug op televisie met <em>Gordon</em> als presentator Het SBS6 programma '5 Tegen 5' keert na ruim vijf jaar afwezigheid terug op de televisie. Gordon deelt op zijn Instagram een teaser waarin te zien is dat hij de presentator wordt van het programma. tekst gaat verder onder de video. Terug van weggeweestIn de spelshow '5 Tegen 5' moeten twee team van vijf mensen raden wat de voorkeur is van het Nederlandse publiek. SBS6 stoft de quiz af met niemand minder dan Gordon als presentator. De spelshow is vanaf 12 maart te zien op SBS6. 5 Tegen 5 is vanaf vrijdag 12 maart om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kun de beste fragmenten en alle uitzendingen van 5 Tegen 5 terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook Gordon presenteert The Cube vanaf 23 april bij SBS6: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Opmerkelijke video: kandidaat spelshow gaat door het lint na verlies Bekijk deze video »

Terug van weggeweest
In de spelshow '5 Tegen 5' moeten twee team van vijf mensen raden wat de voorkeur is van het Nederlandse publiek. SBS6 stoft de quiz af met niemand minder dan Gordon als presentator. De spelshow is vanaf 12 maart te zien op SBS6.

5 Tegen 5 is vanaf vrijdag 12 maart om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kun de beste fragmenten en alle uitzendingen van 5 Tegen 5 terugkijken bij Gids.tv


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijktip: 5 Tegen 5 keert terug op televisie met Gordon als presentator of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier