Big Brother: Julie confronteert ‘manipulator’ Mike met geroddel over haar

Big Brother: Julie confronteert ‘manipulator’ Mike met geroddel over haar

Mike heeft een duidelijke mening over de acties van Julie in het huis van Big Brother. Zo snapt hij niet dat zij in bed ligt bij Michel, terwijl ze een vriend heeft. Alleen spreekt hij dit niet uit naar haar, maar naar andere bewoners. Julie krijgt hier lucht van en besluit ‘manipulator’ Mike met zijn woorden te confronteren.

Bekijk het fragment van Big Brother in de video hieronder.

Big Brother is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

<em>Big Brother</em>: Julie confronteert ‘manipulator’ Mike met geroddel over haar Mike heeft een duidelijke mening over de acties van Julie in het huis van Big Brother. Zo snapt hij niet dat zij in bed ligt bij Michel, terwijl ze een vriend heeft. Alleen spreekt hij dit niet uit naar haar, maar naar andere bewoners. Julie krijgt hier lucht van en besluit ‘manipulator’ Mike met zijn woorden te confronteren. Bekijk het fragment van Big Brother in de video hieronder. Big Brother is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Big Brother: Thomas voelt pijn na exit omdat hij Jill zes weken niet kan zien Bekijk deze video » Big Brother: Jill overstuur na vertrek van beste vriend Thomas Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Big Brother: Julie confronteert ‘manipulator’ Mike met geroddel over haar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier