Zien: Chantal, Fred en Leco schitteren in eerste aflevering Chantals Beauty Camper

Zien: Chantal, Fred en Leco schitteren in eerste aflevering Chantals Beauty Camper

Woensdag is het dan eindelijk zover, de eerste aflevering van Chantals Beauty Camper op RTL4. In de eerste aflevering rijdt Chantal Janzen samen met Leco van Zadelhoff en Fred van Leer het land door in een roze beauty camper.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Chantal, Fred en Leco schitteren in eerste aflevering <em>Chantals Beauty Camper</em> Woensdag is het dan eindelijk zover, de eerste aflevering van Chantals Beauty Camper op RTL4. In de eerste aflevering rijdt Chantal Janzen samen met Leco van Zadelhoff en Fred van Leer het land door in een roze beauty camper. Tekst gaat verder onder de video. Eerste afleveringIn de eerste aflevering van Chantals Beauty Camper verrassen Chantal, Fred en Leco hondentrimster Marjo. Volgens haar zoon besteedt Marjo meer tijd aan de honden, dan aan haar zoon zelf. Ook bezoekt het drietal de manege van Anne Fleur en haar ouders. Na een lange en zware periode van ziekte heeft deze familie behoefte aan wat adviezen. Uiteraard wordt er ook gezongen onderweg, misschien kan de roze camper in de volgende aflevering doorrijden naar The Voice of Holland. Chantals Beauty Camper is iedere woensdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chantals Beauty Camper terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Chantal's Beauty Camper is te bekijken vanaf woensdag 3 maart Bekijk deze video » Bekijk officiële trailer Chantal's Beauty Camper Bekijk deze video »

Eerste aflevering
In de eerste aflevering van Chantals Beauty Camper verrassen Chantal, Fred en Leco hondentrimster Marjo. Volgens haar zoon besteedt Marjo meer tijd aan de honden, dan aan haar zoon zelf. Ook bezoekt het drietal de manege van Anne Fleur en haar ouders. Na een lange en zware periode van ziekte heeft deze familie behoefte aan wat adviezen. Uiteraard wordt er ook gezongen onderweg, misschien kan de roze camper in de volgende aflevering doorrijden naar The Voice of Holland.

Chantals Beauty Camper is iedere woensdag om 20:30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chantals Beauty Camper terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Chantal, Fred en Leco schitteren in eerste aflevering Chantals Beauty Camper of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier