Zien: Thierry Baudet spoort leden aan volmachtiging te gebruiken voor FvD

Zien: Thierry Baudet spoort leden aan volmachtiging te gebruiken voor FvD

Op 17 maart mag iedereen weer massaal naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. Forum voor Democratie blijft volgens de peilingen van Maurice de Hond hangen op vier zetels en dat vindt lijsttrekker Thierry Baudet niet genoeg.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Thierry Baudet</em> spoort leden aan <em>volmachtiging</em> te gebruiken voor FvD Op 17 maart mag iedereen weer massaal naar de stembus voor de Tweede Kamerverkiezingen. Forum voor Democratie blijft volgens de peilingen van Maurice de Hond hangen op vier zetels en dat vindt lijsttrekker Thierry Baudet niet genoeg. Tekst gaat verder onder de video. Gebruik de volmachtenOp Twitter gaat er een filmpje rond waarin Lijsttrekker Thierry Baudet zijn leden aanspoort om zoveel mogelijk volmachtigen te gebruiken voor FvD stemmen. Dit jaar is het mogelijk om drie volmachten per persoon te gebruiken tijdens het stemmen, volgens Baudet moeten alle FvD'ers hun volmachten gebruiken om op Forum voor Democratie te stemmen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling van de volmachten. Bekijk ook Thierry Baudet in Gouda: "Neurenberg-tribunaal is illegitiem" (video) Bekijk deze video » Video: Thierry Baudet in problemen, overtreedt hij hier de coronaregels in Urk? Bekijk deze video »
Politiek :
Zien: Thierry Baudet spoort leden aan volmachtiging te gebruiken voor FvD

Gebruik de volmachten
Op Twitter gaat er een filmpje rond waarin Lijsttrekker Thierry Baudet zijn leden aanspoort om zoveel mogelijk volmachtigen te gebruiken voor FvD stemmen. Dit jaar is het mogelijk om drie volmachten per persoon te gebruiken tijdens het stemmen, volgens Baudet moeten alle FvD'ers hun volmachten gebruiken om op Forum voor Democratie te stemmen. Dit is natuurlijk niet de bedoeling van de volmachten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Thierry Baudet spoort leden aan volmachtiging te gebruiken voor FvD of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier