Zien: WNL organiseert groot runners-up debat met zes grootse partijen

Zien: WNL organiseert groot runners-up debat met zes grootse partijen

Omroep WNL organiseert in aanloop naar de komende Tweede Kamerverkiezingen het eerste tv-debat met runners-up van de zes grootste Nederlandse partijen. Op zondag 28 februari gaan de running mates in de Nederlandse politiek het debat met elkaar aan tijdens WNL Op Zondag. Presentator Rick Nieman zal het debat in goede banen leiden.

Bekijk de video van WNL hieronder.

<em>Zien</em>: WNL organiseert groot runners-up <em>debat</em> met zes grootse partijen Omroep WNL organiseert in aanloop naar de komende Tweede Kamerverkiezingen het eerste tv-debat met runners-up van de zes grootste Nederlandse partijen. Op zondag 28 februari gaan de running mates in de Nederlandse politiek het debat met elkaar aan tijdens WNL Op Zondag. Presentator Rick Nieman zal het debat in goede banen leiden. Bekijk de video van WNL hieronder. WNL Op Zondag is iedere zondag om 10:00 uur te zien op NPO1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van WNL Op Zondag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jinek gemist? Mark Rutte vond grap Geert Wilders over Kaagbaan ‘geestig’ Bekijk deze video » Nieuwsuur: mensen buiten het Binnenhof praten over politieke thema's Bekijk deze video »
TV :
Zien: WNL organiseert groot runners-up debat met zes grootse partijen

WNL Op Zondag is iedere zondag om 10:00 uur te zien op NPO1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van WNL Op Zondag terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: WNL organiseert groot runners-up debat met zes grootse partijen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier