Video: Nikkie de Jager backstage bij de finale Make-Up Cup

Video: Nikkie de Jager backstage bij de finale Make-Up Cup

Al weken strijden jonge talenten om de felbegeerde Make-Up Cup en de titel: nieuwe make-up artist van Nederland. Nikkie begeleidt de jonge talenten en we krijgen momenteel een kijkje achter de schermen bij de finale van het programma. Davina Michelle treedt op en Nikkie maakt zichzelf klaar om de talenten te verwelkomen. Wie maakt de mooiste looks en gebruikt zijn creativiteit het beste?

Bekijk hieronder de backstage beelden van de Make-Up Cup met Nikkie de Jager. De finale van Make-Up Cup is 27 februari om 18.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Make-Up Cup terugkijken op Gids.tv.

Video: Nikkie de Jager <em>backstage</em> bij de finale <em>Make-Up Cup</em> Al weken strijden jonge talenten om de felbegeerde Make-Up Cup en de titel: nieuwe make-up artist van Nederland. Nikkie begeleidt de jonge talenten en we krijgen momenteel een kijkje achter de schermen bij de finale van het programma. Davina Michelle treedt op en Nikkie maakt zichzelf klaar om de talenten te verwelkomen. Wie maakt de mooiste looks en gebruikt zijn creativiteit het beste? Bekijk hieronder de backstage beelden van de Make-Up Cup met Nikkie de Jager. De finale van Make-Up Cup is 27 februari om 18.30 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Make-Up Cup terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Eerste beelden: Nikkie de Jager presenteert Make-Up Cup op NPO 3 Bekijk deze video » Glow Up met Roxeanne & Nikkie: bekijk de talenten Bekijk deze video »
TV :
Video: Nikkie de Jager backstage bij de finale Make-Up Cup


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Nikkie de Jager backstage bij de finale Make-Up Cup of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier