Zien: Dit houdt de nieuwe betaalde functie van Twitter, Super Follow in

Zien: Dit houdt de nieuwe betaalde functie van Twitter, Super Follow in

Twitter komt met een nieuw functie genaamd: Super Follow. Hiermee maak je het mogelijk om exclusieve content te verkrijgen zoals speciale video's, nieuwsberichten en kortingen voor webwinkels. Dit is een abonnee-functie en er is gesproken over een bedrag van vijf dollar per maand. Echter is dit nog niet vastgelegd volgens techjournalist Mark Hofman.

Bekijk de video van de Telegraaf hieronder.

Zien: Dit houdt de nieuwe <em>betaalde</em> functie van <em>Twitter</em>, Super Follow in Twitter komt met een nieuw functie genaamd: Super Follow. Hiermee maak je het mogelijk om exclusieve content te verkrijgen zoals speciale video's, nieuwsberichten en kortingen voor webwinkels. Dit is een abonnee-functie en er is gesproken over een bedrag van vijf dollar per maand. Echter is dit nog niet vastgelegd volgens techjournalist Mark Hofman. Bekijk de video van de Telegraaf hieronder. Bekijk ook Op1 gemist? Thierry Baudet vind Twitter "hypocriet" na verbannen Donald Trump Bekijk deze video » Instagram Big Brother op zwart na online haat: bekijk Big Brother's videoboodschap Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Dit houdt de nieuwe betaalde functie van Twitter, Super Follow in


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Dit houdt de nieuwe betaalde functie van Twitter, Super Follow in of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier