Video: CDA wil economie na corona weer aan de praat krijgen met 3-stappenplan

Video: CDA wil economie na corona weer aan de praat krijgen met 3-stappenplan

Het CDA heeft grootse plannen voor de economie, ze willen door middel van een 3-stappenplan de economie een boost geven. De partij wil de MKB-bedrijven steun bieden zodat zij ook na de coronacrisis stabiel blijven. Partijleider Wopke Hoekstra reageert: "Intelligente regelingen die zorgen dat onze MKB'ers financiering kunnen krijgen." Dat klinkt als een veelbelovend plan van de partijleider.

Bekijk de video van Radio 1 hieronder.

Video: <em>CDA</em> wil economie na corona weer aan de praat krijgen met <em>3-stappenplan</em> Het CDA heeft grootse plannen voor de economie, ze willen door middel van een 3-stappenplan de economie een boost geven. De partij wil de MKB-bedrijven steun bieden zodat zij ook na de coronacrisis stabiel blijven. Partijleider Wopke Hoekstra reageert: "Intelligente regelingen die zorgen dat onze MKB'ers financiering kunnen krijgen." Dat klinkt als een veelbelovend plan van de partijleider. Bekijk de video van Radio 1 hieronder. Bekijk ook Maandag in de 5 Uur Show: Wopke Hoekstra & Daphne Bunskoek Bekijk deze video » RTL Verkiezingsdebat 2021: wat kunnen we verwachten? Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: CDA wil economie na corona weer aan de praat krijgen met 3-stappenplan


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: CDA wil economie na corona weer aan de praat krijgen met 3-stappenplan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier