Zien: bestuurders in discussie na bizarre botsing in Dashcam

Zien: bestuurders in discussie na bizarre botsing in Dashcam

Vrachtwagenchauffeur Rob van der Rhee wordt tijdens zijn rit verrast door een bestuurder die zijn geduld niet kon opbrengen om achter de vrachtwagen te blijven rijden. De bestuurder van de Volkswagen Caddy besloot hem op een smalle weg in te halen en vervolgens vol op de rem te gaan. Hierdoor moest Rob een noodstop maken en raakte de twee licht in botsing. Ze stappen allebei uit om in discussie te gaan, maar ruim een jaar na het icident krijgt Rob gelijk. Allemaal met de hulp van de dashcam.

Bekijk de video van de Telegraaf hieronder.

Zien: bestuurders in <em>discussie</em> na bizarre botsing in <em>Dashcam</em> Vrachtwagenchauffeur Rob van der Rhee wordt tijdens zijn rit verrast door een bestuurder die zijn geduld niet kon opbrengen om achter de vrachtwagen te blijven rijden. De bestuurder van de Volkswagen Caddy besloot hem op een smalle weg in te halen en vervolgens vol op de rem te gaan. Hierdoor moest Rob een noodstop maken en raakte de twee licht in botsing. Ze stappen allebei uit om in discussie te gaan, maar ruim een jaar na het icident krijgt Rob gelijk. Allemaal met de hulp van de dashcam. Bekijk de video van de Telegraaf hieronder. Bekijk ook Enorme vuurzee verspreidt zich snel in Californië: bekijk heftige dashcam-beelden Bekijk deze video » Bizarre inhaalactie tijdens Dashcam: "Hij heeft geluk dat ik er niet ingevlogen ben" Bekijk deze video »
TV :
Zien: bestuurders in discussie na bizarre botsing in Dashcam


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: bestuurders in discussie na bizarre botsing in Dashcam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier