Zien: uitvaart 'corona-held' Tom Moore onder begeleiding van militairen

Zien: uitvaart 'corona-held' Tom Moore onder begeleiding van militairen

Tom Moore, ook wel Captain Tom genoemd, een echte corona-held. Moore werd beroemd toen hij afgelopen zomer geld ophaalde voor zorgmedewerkers door rondjes te lopen in zijn tuin. Daarmee haalde hij ruim 33 miljoen euro op, een echte prestatie. Helaas is Moore overleden aan de gevolgen van corona en een longonsteking. Vandaag was de uitvaart van Moore in het Verenigd Koninkrijk, hij kreeg een speciale uitvaart met militair eerbetoon. Daarnaast kon ook iedereen meekijken via een livestream op tv.

Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder.

Zien: <em>uitvaart</em> 'corona-held' <em>Tom Moore</em> onder begeleiding van militairen Tom Moore, ook wel Captain Tom genoemd, een echte corona-held. Moore werd beroemd toen hij afgelopen zomer geld ophaalde voor zorgmedewerkers door rondjes te lopen in zijn tuin. Daarmee haalde hij ruim 33 miljoen euro op, een echte prestatie. Helaas is Moore overleden aan de gevolgen van corona en een longonsteking. Vandaag was de uitvaart van Moore in het Verenigd Koninkrijk, hij kreeg een speciale uitvaart met militair eerbetoon. Daarnaast kon ook iedereen meekijken via een livestream op tv. Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Talkshow M gemist? Yvonne over de speciale uitvaart van haar vader Bekijk deze video » Je eigen hologram op je begrafenis: bijzonder of eng? (video) Bekijk deze video » Diego Maradona begraven in familiegraf Buenos Aires: bekijk de beelden Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: uitvaart 'corona-held' Tom Moore onder begeleiding van militairen


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: uitvaart 'corona-held' Tom Moore onder begeleiding van militairen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier