Video: Pokémon viert 25e verjaardag en is populairder dan ooit

Video: Pokémon viert 25e verjaardag en is populairder dan ooit

Het begon op de Gameboy en is uitgegroeid tot een fenomeen. Pokémon bestaat 25 jaar en is populairder dan ooit tevoren. De kaarten zullen nooit meer geprint worden en daarom stijgen de bestaande kaarten in waarde. Dit kan oplopen tot wel duizenden euro's voor één kaart. Het is maar net hoe bijzonder hij is.

Bekijk de video van het AD hieronder.

Video: <em>Pokémon</em> viert <em>25e</em> verjaardag en is populairder dan ooit Het begon op de Gameboy en is uitgegroeid tot een fenomeen. Pokémon bestaat 25 jaar en is populairder dan ooit tevoren. De kaarten zullen nooit meer geprint worden en daarom stijgen de bestaande kaarten in waarde. Dit kan oplopen tot wel duizenden euro's voor één kaart. Het is maar net hoe bijzonder hij is. Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook WNL: 'Dit Was Het Nieuws' bestaat 25 jaar: "We gaan nog even door" Bekijk deze video » Advocaat Jan-Hein Kuijpers 25 jaar in het vak: ''Ben met raketwerper beschoten'' Bekijk deze video »
Amusement :
Video: Pokémon viert 25e verjaardag en is populairder dan ooit


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Pokémon viert 25e verjaardag en is populairder dan ooit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier