Kandidaat Jasper teleurgesteld door eigen optreden Voice of Holland: "Dank voor de steun"

Kandidaat Jasper teleurgesteld door eigen optreden Voice of Holland: "Dank voor de steun"

Op z'n minst een opvallend moment afgelopen vrijdagavond in The Voice of Holland. Kandidaat Jasper werd zo nerveus, dat coach Anouk moet ingrijpen.

The Voice of Holland gemist? Bekijk de laatste aflevering bij Gids.tv.

Jasper was heel blij met de reacties die hij ontving: "Het is helemaal niet nodig om zo zenuwachtig te zijn, maar het is nu eenmaal een gevoel."

Kandidaat <em>Jasper</em> teleurgesteld door eigen optreden <em>Voice of Holland</em>: &quot;Dank voor de steun&quot; Op z'n minst een opvallend moment afgelopen vrijdagavond in The Voice of Holland. Kandidaat Jasper werd zo nerveus, dat coach Anouk moet ingrijpen. The Voice of Holland gemist? Bekijk de laatste aflevering bij Gids.tv. Jasper was heel blij met de reacties die hij ontving: "Het is helemaal niet nodig om zo zenuwachtig te zijn, maar het is nu eenmaal een gevoel." KnallenDe ruwe diamant van Jan Smit mag het dan nog één keer proberen: "Jan heeft mij nu meegenomen naar de liveshow en ik heb er het volste vertrouwen in dat ik gewoon ga knallen." Bekijk het volledige fragment uit RTL Boulevard hierboven. Je kunt alle afleveringen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook The Voice gemist? Dani van Velthoven raakt de coaches met All I Want Bekijk deze video » Bram Sangster tijdens The Knockouts van The Voice met Blue Jeans Bekijk deze video » Zien: optreden Jasper Wever in The Voice wordt stilgelegd Bekijk deze video »
The Voice :
Kandidaat Jasper teleurgesteld door eigen optreden Voice of Holland: "Dank voor de steun"

Knallen
De ruwe diamant van Jan Smit mag het dan nog één keer proberen: "Jan heeft mij nu meegenomen naar de liveshow en ik heb er het volste vertrouwen in dat ik gewoon ga knallen."

Bekijk het volledige fragment uit RTL Boulevard hierboven. Je kunt alle afleveringen van The Voice of Holland terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kandidaat Jasper teleurgesteld door eigen optreden Voice of Holland: "Dank voor de steun" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier