ZIEN: Dit is de verliezend finalist van Wie is de Mol? 2021 (video)

ZIEN: Dit is de verliezend finalist van Wie is de Mol? 2021 (video)

LET OP! Onderstaande video en onderstaand bericht verklapt de verliezend finalist van Wie is de Mol. Kijken op eigen risico!


Hieronder starten de spoilers


De negende aflevering van Wie is de Mol? 2021 kende de verliezend finalist. Het is Charlotte Nijs die zichzelf verliezend finalist mag noemen.

Verdachte Mollen
Voor de kijkers thuis is het na het afvallen van Charlotte nu wel duidelijk: Renée Fokker is de Mol.

De Pot
De pot bestaat na de vierde aflevering uit €8.925,-. In de eerste opdracht werd 1050 euro verdiend.

Wie Is De Mol? 2021 is vanaf zaterdag 2 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie Is De Mol? terugkijken bij Gids.tv.

ZIEN: Dit is de <em>verliezend finalist</em> van <em>Wie is de Mol? 2021</em> (video) LET OP! Onderstaande video en onderstaand bericht verklapt de verliezend finalist van Wie is de Mol. Kijken op eigen risico! Hieronder starten de spoilers ZIEN: Dit is de verliezend finalist van Wie is de Mol? 2021 (video) Bekijk deze video » De negende aflevering van Wie is de Mol? 2021 kende de verliezend finalist. Het is Charlotte Nijs die zichzelf verliezend finalist mag noemen. Verdachte MollenVoor de kijkers thuis is het na het afvallen van Charlotte nu wel duidelijk: Renée Fokker is de Mol. De PotDe pot bestaat na de vierde aflevering uit €8.925,-. In de eerste opdracht werd 1050 euro verdiend. Wie Is De Mol? 2021 is vanaf zaterdag 2 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie Is De Mol? terugkijken bij Gids.tv.
Wie is de Mol? :
ZIEN: Dit is de verliezend finalist van Wie is de Mol? 2021 (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op ZIEN: Dit is de verliezend finalist van Wie is de Mol? 2021 (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier