Wie is de Mol? aflevering 9 gemist? Bekijk de opdracht 'Intrappen'

Wie is de Mol? aflevering 9 gemist? Bekijk de opdracht 'Intrappen'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Wie is de Mol? op zaterdag 27 februari. Je kunt hier ook de hele aflevering van Wie is de Mol? terugkijken op Gids.tv.

De finalisten zijn in het bos bij het Middeleeuwse stadje Loket. Ze gaan voor de opdracht 'Intrappen' een flinke tocht maken naar de rotsen van Svatos.

<em>Wie is de Mol?</em> aflevering 9 gemist? Bekijk de opdracht 'Intrappen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Wie is de Mol? op zaterdag 27 februari. Je kunt hier ook de hele aflevering van Wie is de Mol? terugkijken op Gids.tv. De finalisten zijn in het bos bij het Middeleeuwse stadje Loket. Ze gaan voor de opdracht 'Intrappen' een flinke tocht maken naar de rotsen van Svatos. De route is 6 kilometer lang en loopt langs een rivier. Als ze over drie kwartier allemaal op het eindpunt zijn, komt er 100 euro in de pot. Ook onderweg kunnen ze extra geld verdienen door deelopdrachten uit te voeren. En alsnog moeten ze allemaal op tijd bij de finish aankomen, willen ze het bij elkaar verdiende bedrag cashen. Wie Is De Mol? 2021 is vanaf zaterdag 2 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie Is De Mol? terugkijken bij Gids.tv.
Wie is de Mol? :
Wie is de Mol? aflevering 9 gemist? Bekijk de opdracht 'Intrappen'

De route is 6 kilometer lang en loopt langs een rivier. Als ze over drie kwartier allemaal op het eindpunt zijn, komt er 100 euro in de pot. Ook onderweg kunnen ze extra geld verdienen door deelopdrachten uit te voeren. En alsnog moeten ze allemaal op tijd bij de finish aankomen, willen ze het bij elkaar verdiende bedrag cashen.

Wie Is De Mol? 2021 is vanaf zaterdag 2 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie Is De Mol? terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wie is de Mol? aflevering 9 gemist? Bekijk de opdracht 'Intrappen' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier