Wie is de Mol? aflevering 9 gemist? Bekijk de opdracht 'Lumineus idee'

Wie is de Mol? aflevering 9 gemist? Bekijk de opdracht 'Lumineus idee'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Wie is de Mol? op zaterdag 27 februari. Je kunt hier ook de hele aflevering van Wie is de Mol? terugkijken op Gids.tv.

<em>Wie is de Mol?</em> aflevering 9 gemist? Bekijk de opdracht 'Lumineus idee' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Wie is de Mol? op zaterdag 27 februari. Je kunt hier ook de hele aflevering van Wie is de Mol? terugkijken op Gids.tv. De finalisten gaan een mijn in. Daar liggen bakjes met stellingen over de Mol. Als ze stellingen meenemen die kloppen, leveren die per stuk 100 euro op voor de pot. Als ze de verkeerde meenemen, kost dat ze 100 euro per stelling. De stellingen die de Mol meeneemt, worden niet meegeteld. De opbrengst van deze opdracht wordt tijdens de live finale bekendgemaakt. Wie Is De Mol? 2021 is vanaf zaterdag 2 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie Is De Mol? terugkijken bij Gids.tv.
Wie is de Mol? :
Wie is de Mol? aflevering 9 gemist? Bekijk de opdracht 'Lumineus idee'

De finalisten gaan een mijn in. Daar liggen bakjes met stellingen over de Mol. Als ze stellingen meenemen die kloppen, leveren die per stuk 100 euro op voor de pot. Als ze de verkeerde meenemen, kost dat ze 100 euro per stelling. De stellingen die de Mol meeneemt, worden niet meegeteld. De opbrengst van deze opdracht wordt tijdens de live finale bekendgemaakt.

Wie Is De Mol? 2021 is vanaf zaterdag 2 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie Is De Mol? terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wie is de Mol? aflevering 9 gemist? Bekijk de opdracht 'Lumineus idee' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier