Bekijk eerste beelden Chateau Meiland seizoen 5: vanaf 1 maart te zien bij SBS6

Bekijk eerste beelden Chateau Meiland seizoen 5: vanaf 1 maart te zien bij SBS6

Wil je Chateau Meiland vooruitkijken? Dat kan vanaf maandag 1 maart bij NLZIET.

Een nieuw seizoen van Chateau Meiland start morgen! Vol hysterische avonturen van Martien, Erica, Maxime, Montana en kleindochter Claire. Na een tijd een bed and breakfast gerund te hebben in een Frans chateau, keerde de familie afgelopen zomer terug naar Nederland. Bekijk hieronder de eerste beelden van Chateau Meiland seizoen 5.

De tekst gaat onder de video verder.

Bekijk eerste beelden <em>Chateau Meiland</em> seizoen 5: vanaf 1 maart te zien bij SBS6 Wil je Chateau Meiland vooruitkijken? Dat kan vanaf maandag 1 maart bij NLZIET. Een nieuw seizoen van Chateau Meiland start morgen! Vol hysterische avonturen van Martien, Erica, Maxime, Montana en kleindochter Claire. Na een tijd een bed and breakfast gerund te hebben in een Frans chateau, keerde de familie afgelopen zomer terug naar Nederland. Bekijk hieronder de eerste beelden van Chateau Meiland seizoen 5. De tekst gaat onder de video verder. Kabelbaan in de tuinMartien Meiland doet natuurlijk weer enige dingen in het nieuwe seizoen van Chateau Meiland: "Oh wat leuk. Zo leuk. Ik wil het ook bij ons. Kunnen wij dit niet maken bij ons in de tuin?", zegt Martien op de kabelbaan tegen Erica. Maar Erica wil dan wel twee koeien in dezelfde tuin. Bekijk hierboven het Chateau Meiland-fragment met Martien op de kabelbaan. Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 1 maart elke maandag en donderdag (vanaf 11 maart) te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Bekijk nieuwe intro Chateau Meiland: vanaf 1 maart te zien bij SBS6 Bekijk deze video » Jinek: Maxime Meiland vindt het ‘vreselijk’ dat Claire bijna niet in beeld mag Bekijk deze video »

Kabelbaan in de tuin
Martien Meiland doet natuurlijk weer enige dingen in het nieuwe seizoen van Chateau Meiland: "Oh wat leuk. Zo leuk. Ik wil het ook bij ons. Kunnen wij dit niet maken bij ons in de tuin?", zegt Martien op de kabelbaan tegen Erica. Maar Erica wil dan wel twee koeien in dezelfde tuin.

Bekijk hierboven het Chateau Meiland-fragment met Martien op de kabelbaan.

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 1 maart elke maandag en donderdag (vanaf 11 maart) te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk eerste beelden Chateau Meiland seizoen 5: vanaf 1 maart te zien bij SBS6 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier