Heftig: Shari’s man overleed aan corona: ''Hij was zo jong en sportief''

Heftig: Shari’s man overleed aan corona: ''Hij was zo jong en sportief''

Corona treft niet alleen de risicogroepen. Ook jonge en fitte mensen kunnen aan de gevolgen van corona overlijden. Shari Leibbrandt-Demmon verloor haar man Christian (54) op 11 april aan Corona. Christian was gezond en super fit. Binnen 12 uur lag Christian aan het beademingsapparaat en is hij in een diepe slaap gebracht. Na 21 dagen werd hij niet meer wakker.

Bekijk hieronder de Telegraaf-video.

Heftig: Shari’s man overleed aan <em>corona</em>: ''Hij was zo jong en sportief'' Corona treft niet alleen de risicogroepen. Ook jonge en fitte mensen kunnen aan de gevolgen van corona overlijden. Shari Leibbrandt-Demmon verloor haar man Christian (54) op 11 april aan Corona. Christian was gezond en super fit. Binnen 12 uur lag Christian aan het beademingsapparaat en is hij in een diepe slaap gebracht. Na 21 dagen werd hij niet meer wakker. Bekijk hieronder de Telegraaf-video. Bekijk ook Zien: uitvaart 'corona-held' Tom Moore onder begeleiding van militairen Bekijk deze video » Kinderen in het Jeugdjournaal over een jaar lang corona: "Irritant" Bekijk deze video » Zien: Coronaheld Tom Moore krijgt bijzonder eerbetoon tijdens uitvaart Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftig: Shari’s man overleed aan corona: ''Hij was zo jong en sportief''


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Heftig: Shari’s man overleed aan corona: ''Hij was zo jong en sportief'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier