Op zoek naar Maria: Kandidaten bloedfanatiek tijdens quiz van Vajèn van den Bosch

Op zoek naar Maria: Kandidaten bloedfanatiek tijdens quiz van Vajèn van den Bosch

Vorige week is Op zoek naar Maria van start gegaan. Vajèn van den Bosch presenteert de AVROTROS MusicalQuiz met de andere vijf kandidaten. In het tweede deel nemen Tessa, Sanne, Willemijn, Natascha en Anouk tegen het elkaar op. De dames zijn bloedfanatiek!

Bekijk hieronder de video van Op zoek naar Maria. Je kunt alle afleveringen van Op zoek naar Maria terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op zoek naar Maria</em>: Kandidaten bloedfanatiek tijdens quiz van <em>Vajèn van den Bosch</em> Vorige week is Op zoek naar Maria van start gegaan. Vajèn van den Bosch presenteert de AVROTROS MusicalQuiz met de andere vijf kandidaten. In het tweede deel nemen Tessa, Sanne, Willemijn, Natascha en Anouk tegen het elkaar op. De dames zijn bloedfanatiek! Bekijk hieronder de video van Op zoek naar Maria. Je kunt alle afleveringen van Op zoek naar Maria terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op zoek naar Maria: Sanne den Besten zingt musicalklassieker 'The Lady Is a Tramp' Bekijk deze video » Zien: Sylvia neemt afscheid van Op zoek naar Maria met 'Bergen of dalen' Bekijk deze video » Op zoek naar Maria gemist? Bekijk de volledige sing-off van Sylvia en Willemijn Bekijk deze video »
Entertainment :
Op zoek naar Maria: Kandidaten bloedfanatiek tijdens quiz van Vajèn van den Bosch


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op zoek naar Maria: Kandidaten bloedfanatiek tijdens quiz van Vajèn van den Bosch of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier