Trailer: Romantische film A Summer to Remember zondag te zien bij Net5

Trailer: Romantische film A Summer to Remember zondag te zien bij Net5

Jessica Tucker, weduwe en dokter, zoekt balans tussen haar werk en haar gezin. Wanneer ze op vakantie gaat om de band met haar dochter te versterken, sluit ze vriendschap met Will, de charmante eigenaar van het resort in Fiji.

Verliefd
Des te meer tijd ze met Will doorbrengt, begint ze zich te ontspannen en vraagt ze zich af of dit eiland haar het leven en de liefde kan geven waar ze altijd op gehoopt heeft. Bekijk de trailer van A Summer to Remember hieronder.

A Summer to Remember is zondag 28 februari om 17:05 te zien bij Net5.

Trailer: Romantische film <em>A Summer to Remember</em> zondag te zien bij <em>Net5</em> Jessica Tucker, weduwe en dokter, zoekt balans tussen haar werk en haar gezin. Wanneer ze op vakantie gaat om de band met haar dochter te versterken, sluit ze vriendschap met Will, de charmante eigenaar van het resort in Fiji. VerliefdDes te meer tijd ze met Will doorbrengt, begint ze zich te ontspannen en vraagt ze zich af of dit eiland haar het leven en de liefde kan geven waar ze altijd op gehoopt heeft. Bekijk de trailer van A Summer to Remember hieronder. A Summer to Remember is zondag 28 februari om 17:05 te zien bij Net5. Bekijk ook Bekijk officiële trailer Disneyfilm Luca Bekijk deze video » Bekijk officiële trailer Chantal's Beauty Camper Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Romantische film A Summer to Remember zondag te zien bij Net5


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Romantische film A Summer to Remember zondag te zien bij Net5 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier