Bekijk straatfeest Amsterdam tijdens avondklok: "Dans voor je vrijheid"

Bekijk straatfeest Amsterdam tijdens avondklok: "Dans voor je vrijheid"

Jongeren zijn de avondklok zat en willen 's avonds weer na 21:00 uur de straat op kunnen. In Amsterdam is een grote groep mensen zaterdag naar buiten gegaan en zij dansten alsof de straat een discotheek is: "Dans voor je vrijheid", staat bij de video op Instagram geschreven. Eerder waren er al veel jongeren te vinden in het Vondelpark tijdens een zelf georganiseerd festival.

Bekijk hieronder de beelden van dansend en fietsend Amsterdam tijdens de avondklok (zaterdag 27 februari).

Bekijk straatfeest Amsterdam tijdens avondklok: "Dans voor je vrijheid" Jongeren zijn de avondklok zat en willen 's avonds weer na 21:00 uur de straat op kunnen. In Amsterdam is een grote groep mensen zaterdag naar buiten gegaan en zij dansten alsof de straat een discotheek is: "Dans voor je vrijheid", staat bij de video op Instagram geschreven. Eerder waren er al veel jongeren te vinden in het Vondelpark tijdens een zelf georganiseerd festival. Bekijk hieronder de beelden van dansend en fietsend Amsterdam tijdens de avondklok (zaterdag 27 februari). Bekijk ook Zien: feestende jongeren in Vondelpark gooien coronamaatregelen overboord Bekijk deze video » Jongeren over Vondelpark-feest in Amsterdam: ''We willen gewoon leven'' (video) Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk straatfeest Amsterdam tijdens avondklok: "Dans voor je vrijheid" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier