Stegeman op de Bres: Slachtoffers in de problemen door oplichter Michel B

Stegeman op de Bres: Slachtoffers in de problemen door oplichter Michel B

Oplichter Michel B. heeft zijn slachtoffers financieel en emotioneel geruïneerd, waaronder de gehandicapte Frank Moezelaar. Hij krijgt nog 40.000. Tijd om Nederland voor hem te waarschuwen dacht Alberto Stegeman.

Bekijk hieronder het Stegeman op de bres-fragment met slachtoffer Frank Moezelaar en de overige slachtoffers.

Stegeman op de Bres is iedere zondag om 21:25 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Stegeman op de Bres terugkijken bij Gids.tv.

<em>Stegeman op de Bres</em>: Slachtoffers in de problemen door oplichter <em>Michel B</em> Oplichter Michel B. heeft zijn slachtoffers financieel en emotioneel geruïneerd, waaronder de gehandicapte Frank Moezelaar. Hij krijgt nog 40.000. Tijd om Nederland voor hem te waarschuwen dacht Alberto Stegeman. Bekijk hieronder het Stegeman op de bres-fragment met slachtoffer Frank Moezelaar en de overige slachtoffers. Stegeman op de Bres is iedere zondag om 21:25 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Stegeman op de Bres terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Stegeman op de Bres: Malafide botenhandelaar Joey B wordt geconfronteerd Bekijk deze video » Alberto Stegeman springt op de bres voor Norman die €65.000 betaalde : "In ellende achtergelaten" Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Stegeman op de Bres: Slachtoffers in de problemen door oplichter Michel B of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier