Bijzonder: Erotische afbeeldingen uit oudheid opgegraven in Pompeï

Bijzonder: Erotische afbeeldingen uit oudheid opgegraven in Pompeï

Archeologen hebben een bijzondere ontdekking gedaan in Pompeï. De oude Italiaanse stad werd in 79 na Christus bedolven door as en lava toen de vulkaan Vesuvius uitbarstte. Het ijzeren voertuig dat is opgegraven n is nagenoeg intact en aan de zijkant versierd met decoraties van tin en brons waarop mannen en vrouwen in erotische taferelen zijn afgebeeld.

Bekijk hieronder de AD-video.

Bijzonder: <em>Erotische afbeeldingen</em> uit oudheid opgegraven in Pompeï Archeologen hebben een bijzondere ontdekking gedaan in Pompeï. De oude Italiaanse stad werd in 79 na Christus bedolven door as en lava toen de vulkaan Vesuvius uitbarstte. Het ijzeren voertuig dat is opgegraven n is nagenoeg intact en aan de zijkant versierd met decoraties van tin en brons waarop mannen en vrouwen in erotische taferelen zijn afgebeeld. Bekijk hieronder de AD-video. Bekijk ook Zien: Spuwende vulkaan op Hawaï van dichtbij gefilmd Bekijk deze video » Spectaculaire beelden: vulkaan Etna uitgebarsten, vliegveld Sicilië gesloten Bekijk deze video » Uitbarsting van vulkaan Etna: bekijk de spectaculaire beelden Bekijk deze video »
Nieuws :
Bijzonder: Erotische afbeeldingen uit oudheid opgegraven in Pompeï


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bijzonder: Erotische afbeeldingen uit oudheid opgegraven in Pompeï of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier