Rob Jetten: VVD durft klimaatplannen niet door te zetten

Rob Jetten: VVD durft klimaatplannen niet door te zetten

Volgens Rob Jetten, nummer twee op de lijst van D66 voor de Tweede Kamerverkiezingen, durft de VVD haar klimaatplannen niet door te laten rekenen door het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL): "Dat roept toch de vraag op wat er mis is met het VVD-programma op klimaat", zei Jetten zondag in Het WNL-Debat: De Runners-Up op NPO 1.

Bekijk hieronder het WNL-fragment met Rob Jetten.

<em>Rob Jetten</em>: VVD durft <em>klimaatplannen</em> niet door te zetten Volgens Rob Jetten, nummer twee op de lijst van D66 voor de Tweede Kamerverkiezingen, durft de VVD haar klimaatplannen niet door te laten rekenen door het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL): "Dat roept toch de vraag op wat er mis is met het VVD-programma op klimaat", zei Jetten zondag in Het WNL-Debat: De Runners-Up op NPO 1. Bekijk hieronder het WNL-fragment met Rob Jetten. Bekijk ook D66-kamerlid Rob Jetten opnieuw last van homohaters: "Schokkend dat iemand zoveel moeite doet" Bekijk deze video » Video: Rob Jetten en Daniel Koerhuis over een minister van Wonen Bekijk deze video »
TV :
Rob Jetten: VVD durft klimaatplannen niet door te zetten


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Rob Jetten: VVD durft klimaatplannen niet door te zetten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier