Bekijk De Kluis #6: Echte politie pleegt een overval bij StukTV

Bekijk De Kluis #6: Echte politie pleegt een overval bij StukTV

Lukt het overvallers Team Politie, bestaande uit Jan-Willem, Dwight & Felitsa om de ultieme uitdaging te voltooien en de kraak van hun leven te plegen? Weten de echte politieagenten Stuk TV te slim af te zijn, de juiste Kluis te openen, en de buit op tijd veilig te stellen?

De tekst gaat onder de video verder.

Bekijk <em>De Kluis</em> #6: Echte politie pleegt een overval bij <em>StukTV</em> Lukt het overvallers Team Politie, bestaande uit Jan-Willem, Dwight & Felitsa om de ultieme uitdaging te voltooien en de kraak van hun leven te plegen? Weten de echte politieagenten Stuk TV te slim af te zijn, de juiste Kluis te openen, en de buit op tijd veilig te stellen? De tekst gaat onder de video verder. Het goede doelElke aflevering strijdt een nieuw team tegen de jongens van Stuk Tv. Het winnende team mag 10.000 euro doneren aan een goed doel naar keuze. Het team wat dit seizoen het beste presteert, sleept de verdubbelaar binnen, en wint dus 20.000 euro voor hun goede doel. Bekijk hierboven De Kluis aflevering 6 met de echte politie die een overval pleegt. Bekijk ook ZIEN: Nederlandse 'Charlie's Angels' Anna, Gwen & Romy in actie in De Kluis #4 Bekijk deze video » Zien: Monica Geuze noemt zichzelf 'goede overvaller': "Gewoon logisch nadenken" Bekijk deze video »
Entertainment :
Bekijk De Kluis #6: Echte politie pleegt een overval bij StukTV

Het goede doel
Elke aflevering strijdt een nieuw team tegen de jongens van Stuk Tv. Het winnende team mag 10.000 euro doneren aan een goed doel naar keuze. Het team wat dit seizoen het beste presteert, sleept de verdubbelaar binnen, en wint dus 20.000 euro voor hun goede doel.

Bekijk hierboven De Kluis aflevering 6 met de echte politie die een overval pleegt.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk De Kluis #6: Echte politie pleegt een overval bij StukTV of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier