Zien: zo ziet het huis van Sigrid Kaag eruit

Zien: zo ziet het huis van Sigrid Kaag eruit

Zien: zo ziet het huis van <em>Sigrid Kaag</em> eruit Sigrid Kaag, de lijsttrekker van D66, ligt het liefst lekker thuis op de bank te chillen met haar twee honden. In tegenstelling tot Jesse Klaver is ze geen keukenprinses: "Ik kom alleen in de keuken om de koelkast open en dicht te doen." Ze laat haar huis zien in deze video van VPRO House of Politics. Bekijk de video van VPRO House of Politics hierboven. Bekijk ook Jinek gemist? Mark Rutte vond grap Geert Wilders over Kaagbaan ‘geestig’ Bekijk deze video » Nieuwsuur: mensen buiten het Binnenhof praten over politieke thema's Bekijk deze video » Jinek gemist? Lara Rense vond verkiezingsdebat ‘historisch’ door de vrouwen Bekijk deze video »
Politiek :
Zien: zo ziet het huis van Sigrid Kaag eruit

Sigrid Kaag, de lijsttrekker van D66, ligt het liefst lekker thuis op de bank te chillen met haar twee honden. In tegenstelling tot Jesse Klaver is ze geen keukenprinses: "Ik kom alleen in de keuken om de koelkast open en dicht te doen." Ze laat haar huis zien in deze video van VPRO House of Politics.

Bekijk de video van VPRO House of Politics hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: zo ziet het huis van Sigrid Kaag eruit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier