Jesse Klaver in Buitenhof: "Tweede Kamer moet onderzoek doen naar vermeende seksrel Dion Graus"

Jesse Klaver in Buitenhof: "Tweede Kamer moet onderzoek doen naar vermeende seksrel Dion Graus"

Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 28 februari. Je kan deze aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.

Jesse Klaver vindt dat het presidium van de Tweede Kamer onderzoek moet doen naar het seksschandaal rondom Dion Graus. Dat zei hij vandaag in Buitenhof.

Jesse Klaver in <em>Buitenhof</em>: &quot;Tweede Kamer moet onderzoek doen naar vermeende seksrel Dion Graus&quot; Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 28 februari. Je kan deze aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv. Jesse Klaver vindt dat het presidium van de Tweede Kamer onderzoek moet doen naar het seksschandaal rondom Dion Graus. Dat zei hij vandaag in Buitenhof. "Slachtoffers moeten gehoord worden"Volgens Klaver is het belangrijk dat slachtoffers van seksueel misbruik gehoord worden. "Er is een beschuldiging van seksueel misbruik in het gebouw van de Tweede Kamer. De Tweede Kamer is meer dan een bedrijven-verzamelgebouw. Welk signaal geven we aan de rest van Nederland als we niet opkomen voor het slachtoffer?" Bekijk de video van Buitenhof hierboven. Meer zien? Je kan alle fragmenten van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jesse Klaver in Buitenhof: "Tweede Kamer moet onderzoek doen naar vermeende seksrel Dion Graus"

"Slachtoffers moeten gehoord worden"
Volgens Klaver is het belangrijk dat slachtoffers van seksueel misbruik gehoord worden. "Er is een beschuldiging van seksueel misbruik in het gebouw van de Tweede Kamer. De Tweede Kamer is meer dan een bedrijven-verzamelgebouw. Welk signaal geven we aan de rest van Nederland als we niet opkomen voor het slachtoffer?"

Bekijk de video van Buitenhof hierboven. Meer zien? Je kan alle fragmenten van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jesse Klaver in Buitenhof: "Tweede Kamer moet onderzoek doen naar vermeende seksrel Dion Graus" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier