Buitenhof over drie parlementaire enquêtes die het premier Rutte moeilijk kunnen maken

Buitenhof over drie parlementaire enquêtes die het premier Rutte moeilijk kunnen maken

Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 28 februari. Je kan deze aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.

<em>Buitenhof</em> over drie parlementaire enquêtes die het premier Rutte moeilijk kunnen maken Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 28 februari. Je kan deze aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv. Politiek strateeg Hans Anker is te gast bij Buitenhof om te praten over de huidige verkiezingscampagne, maar ook over wat er daarna volgt. Er zijn namelijk een aantal parlementaire enquêtes in de maak. "Ik denk niet dat Mark Rutte die gaat overleven." Het zou betekenen dat in 2023 belangrijke verkiezingen zijn: verkiezingen waarbij Rutte niet meer mee doet. Bekijk de video van Buitenhof hierboven. Meer zien? Je kan alle fragmenten van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Buitenhof over drie parlementaire enquêtes die het premier Rutte moeilijk kunnen maken

Politiek strateeg Hans Anker is te gast bij Buitenhof om te praten over de huidige verkiezingscampagne, maar ook over wat er daarna volgt. Er zijn namelijk een aantal parlementaire enquêtes in de maak. "Ik denk niet dat Mark Rutte die gaat overleven." Het zou betekenen dat in 2023 belangrijke verkiezingen zijn: verkiezingen waarbij Rutte niet meer mee doet.

Bekijk de video van Buitenhof hierboven. Meer zien? Je kan alle fragmenten van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Buitenhof over drie parlementaire enquêtes die het premier Rutte moeilijk kunnen maken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier