Nationale Ombudsman in Buitenhof over kabinetsformatie: "Urgente kwestie"

Nationale Ombudsman in Buitenhof over kabinetsformatie: "Urgente kwestie"

Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 28 februari. Je kan deze aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.

Nationale Ombudsman in <em>Buitenhof</em> over kabinetsformatie: &quot;Urgente kwestie&quot; Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 28 februari. Je kan deze aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv. De Nationale Ombudsman Reinier van Zutphen roept in Buitenhof het kabinet op om na te denken over de oplossing van een aantal grote problemen waarmee ze te kampen hebben: de coronacrisis natuurlijk, maar ook de klimaatcrisis en de toekomstige parlementaire enquête over het gas in Groningen. Kunnen deze problemen wel worden opgelost door bewindslieden die de problemen deels hebben veroorzaakt? "Het is een hele urgente kwestie." Bekijk de video van Buitenhof hierboven. Meer zien? Je kan alle fragmenten van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Nationale Ombudsman in Buitenhof over kabinetsformatie: "Urgente kwestie"

De Nationale Ombudsman Reinier van Zutphen roept in Buitenhof het kabinet op om na te denken over de oplossing van een aantal grote problemen waarmee ze te kampen hebben: de coronacrisis natuurlijk, maar ook de klimaatcrisis en de toekomstige parlementaire enquête over het gas in Groningen. Kunnen deze problemen wel worden opgelost door bewindslieden die de problemen deels hebben veroorzaakt? "Het is een hele urgente kwestie."

Bekijk de video van Buitenhof hierboven. Meer zien? Je kan alle fragmenten van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nationale Ombudsman in Buitenhof over kabinetsformatie: "Urgente kwestie" of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier