Buitenhof over kabinet Rutte: "Afstraffing na corona is goed mogelijk"

Buitenhof over kabinet Rutte: "Afstraffing na corona is goed mogelijk"

Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 28 februari. Je kan deze aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.

<em>Buitenhof</em> over kabinet Rutte: &quot;Afstraffing na corona is goed mogelijk&quot; Hieronder zie je een fragment uit het programma Buitenhof van zondag 28 februari. Je kan deze aflevering van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv. Het zou zomaar kunnen dat het eventuele nieuwe kabinet van Mark Rutte afgestraft gaat worden voor de aanpak in de coronacrisis. Dat stellen spindoctor Kay van de Linde en politiek strateeg Hans Anker. Bekijk de video van Buitenhof hierboven. Meer zien? Je kan alle fragmenten van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Buitenhof over kabinet Rutte: "Afstraffing na corona is goed mogelijk"

Het zou zomaar kunnen dat het eventuele nieuwe kabinet van Mark Rutte afgestraft gaat worden voor de aanpak in de coronacrisis. Dat stellen spindoctor Kay van de Linde en politiek strateeg Hans Anker.

Bekijk de video van Buitenhof hierboven. Meer zien? Je kan alle fragmenten van Buitenhof terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Buitenhof over kabinet Rutte: "Afstraffing na corona is goed mogelijk" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier