Zien: Museumplein Amsterdam wordt ontruimd door de ME

Zien: Museumplein Amsterdam wordt ontruimd door de ME

De ME ontruimde vanmiddag een demonstratie op het Museumplein in Amsterdam.

Zien: <em>Museumplein Amsterdam</em> wordt ontruimd door de ME De ME ontruimde vanmiddag een demonstratie op het Museumplein in Amsterdam. VerbodenHet gaat om honderden tegenstanders van het coronabeleid. Deze betogers werden vriendelijk verzocht om naar huis te gaan, maar ze gaven hieraan geen gehoor. Bovendien was de demonstratie was niet toegestaan op deze plek. Bekijk de beelden van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Video: PowNed introduceert Partij voor de Republiek en Partij voor ontwikkeling Bekijk deze video » Opsporing Verzocht gemist? Opnieuw beelden van verdachten tijdens avondklokrellen Amsterdam Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Museumplein Amsterdam wordt ontruimd door de ME

Verboden
Het gaat om honderden tegenstanders van het coronabeleid. Deze betogers werden vriendelijk verzocht om naar huis te gaan, maar ze gaven hieraan geen gehoor. Bovendien was de demonstratie was niet toegestaan op deze plek.

Bekijk de beelden van De Telegraaf hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Museumplein Amsterdam wordt ontruimd door de ME of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier