Op Zoek Naar Maria: Valerie zingt 'How Will I Know' van Whitney Houston

Op Zoek Naar Maria: Valerie zingt 'How Will I Know' van Whitney Houston

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op zoek naar Maria van zondag 21 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op zoek naar Maria terugkijken op Gids.tv.

<em>Op Zoek Naar Maria</em>: Valerie zingt 'How Will I Know' van Whitney Houston Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op zoek naar Maria van zondag 21 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op zoek naar Maria terugkijken op Gids.tv. Kandidaat Valerie treedt in de voetsporen van powerhouse-zangeres Whitney Houston en schittert op het podium met het swingende ‘How Will I Know’. Bekijk het complete optreden uit Op zoek naar Maria hierboven. Je kunt alle afleveringen van Op zoek naar Maria terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Op Zoek Naar Maria: Valerie zingt 'How Will I Know' van Whitney Houston

Kandidaat Valerie treedt in de voetsporen van powerhouse-zangeres Whitney Houston en schittert op het podium met het swingende ‘How Will I Know’.

Bekijk het complete optreden uit Op zoek naar Maria hierboven. Je kunt alle afleveringen van Op zoek naar Maria terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op Zoek Naar Maria: Valerie zingt 'How Will I Know' van Whitney Houston of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier