Zondag met Lubach helpt zwevende kiezers weer stemmen met Keezers Quest

Zondag met Lubach helpt zwevende kiezers weer stemmen met Keezers Quest

Na een geslaagde StemTinder een aantal jaar geleden duikt Lubach weer de kieswijzer-markt in met een nieuwe stemwijzer: Keezer's Quest.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 28 februari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>Zondag met Lubach</em> helpt zwevende kiezers weer stemmen met <em>Keezers Quest</em> Na een geslaagde StemTinder een aantal jaar geleden duikt Lubach weer de kieswijzer-markt in met een nieuwe stemwijzer: Keezer's Quest. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 28 februari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv. Het spel is te spelen via KeezersQuest.nl. Op een manier zoals ooit de eerste kieswijzer is ontworpen, ga je op een bijzondere quest en ontdek je op welke partij je moet stemmen. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv. Video: Zondag met Lubach vanavond te zien op NPO3 Bekijk deze video »
TV :
Zondag met Lubach helpt zwevende kiezers weer stemmen met Keezers Quest

Het spel is te spelen via KeezersQuest.nl. Op een manier zoals ooit de eerste kieswijzer is ontworpen, ga je op een bijzondere quest en ontdek je op welke partij je moet stemmen.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zondag met Lubach helpt zwevende kiezers weer stemmen met Keezers Quest of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier