Zondag met Lubach gemist? Keti Koti moet nationale feestdag worden (video)

Zondag met Lubach gemist? Keti Koti moet nationale feestdag worden (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 28 februari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>Zondag met Lubach</em> gemist? Keti Koti moet nationale feestdag worden (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 28 februari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv. Een grote groep mensen is tegen excuses voor de rol van Nederland in de slavernij en ook Rutte wil niet oordelen over die tijd en geen sorry zeggen. Hij is bang dat iedereen het daarna meteen is vergeten. Maar er is een manier waarop dat niet gebeurt: Keti Koti moet een nationale feestdag worden. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv. Video: Zondag met Lubach vanavond te zien op NPO3 Bekijk deze video »
TV :
Zondag met Lubach gemist? Keti Koti moet nationale feestdag worden (video)

Een grote groep mensen is tegen excuses voor de rol van Nederland in de slavernij en ook Rutte wil niet oordelen over die tijd en geen sorry zeggen. Hij is bang dat iedereen het daarna meteen is vergeten. Maar er is een manier waarop dat niet gebeurt: Keti Koti moet een nationale feestdag worden.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV