Op1 gemist? Wanneer krijgt Nederland het Janssen-vaccin?

Op1 gemist? Wanneer krijgt Nederland het Janssen-vaccin?

Het Nederlandse Janssen-vaccin, dat op de markt komt via de farmareus Johnson & Johnson, is goedgekeurd in Amerika. Voordeel is dat je maar één prik nodig hebt en het in de koelkast bewaard kan worden. Wanneer start de vaccinatie in Nederland?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 28 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 28 februari terugkijken bij Gids.tv.

Op1 gemist? Wanneer krijgt Nederland het <em>Janssen-vaccin</em>? Het Nederlandse Janssen-vaccin, dat op de markt komt via de farmareus Johnson & Johnson, is goedgekeurd in Amerika. Voordeel is dat je maar één prik nodig hebt en het in de koelkast bewaard kan worden. Wanneer start de vaccinatie in Nederland? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 28 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 28 februari terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Op1 gemist? Wanneer krijgt Nederland het Janssen-vaccin?


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Wanneer krijgt Nederland het Janssen-vaccin? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier