Maarten van Rossem in Op1 zeer kritisch op overheid: "Schiet ingrijpend tekort"

Maarten van Rossem in Op1 zeer kritisch op overheid: "Schiet ingrijpend tekort"

Maarten van Rossem is niet te spreken over de manier waarop de overheid de vaccinatiecampagne tegen het coronavirus aanpakt. Sterker nog: de Amerikadeskundige is zeer kritisch op Rutte, De Jonge en co. "Op dit punt vind ik dat de overheid ingrijpend tekort schiet."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 28 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 28 februari terugkijken bij Gids.tv.

Maarten van Rossem in <em>Op1</em> zeer kritisch op overheid: &quot;Schiet ingrijpend tekort&quot; Maarten van Rossem is niet te spreken over de manier waarop de overheid de vaccinatiecampagne tegen het coronavirus aanpakt. Sterker nog: de Amerikadeskundige is zeer kritisch op Rutte, De Jonge en co. "Op dit punt vind ik dat de overheid ingrijpend tekort schiet." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 28 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 28 februari terugkijken bij Gids.tv. GriepprikVan Rossem vindt het verbazingwekkend dat andere massale campagnes in Nederland strak georganiseerd zijn, zoals het halen van de griepprik voor bejaarden en het versturen van de stempassen, maar dat het bij de toediening van het coronavaccin zo misgaat. Voor Van Rossem is het extra belangrijk, want: "Als ik het krijg, ga ik dood." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Maarten van Rossem in Op1 zeer kritisch op overheid: "Schiet ingrijpend tekort"

Griepprik
Van Rossem vindt het verbazingwekkend dat andere massale campagnes in Nederland strak georganiseerd zijn, zoals het halen van de griepprik voor bejaarden en het versturen van de stempassen, maar dat het bij de toediening van het coronavaccin zo misgaat. Voor Van Rossem is het extra belangrijk, want: "Als ik het krijg, ga ik dood."

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maarten van Rossem in Op1 zeer kritisch op overheid: "Schiet ingrijpend tekort" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier