Op1 gemist? Prins Constantijn denkt dat start-ups het land uit de crisis kunnen trekken

Op1 gemist? Prins Constantijn denkt dat start-ups het land uit de crisis kunnen trekken

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 28 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 28 februari terugkijken bij Gids.tv.

Prins Constantijn van Oranje is altijd begaan geweest met het bedrijfsleven in Nederland. Hij denkt dan ook dat kleine start-ups ons land straks uit de coronacrisis kunnen trekken, die enorme financiële schade heeft veroorzaakt. Bij Op1 vertelt hij waarom. "Tesla is ook begonnen als een klein bedrijfje."

<em>Op1</em> gemist? Prins Constantijn denkt dat start-ups het land uit de crisis kunnen trekken Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 28 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 28 februari terugkijken bij Gids.tv. Prins Constantijn van Oranje is altijd begaan geweest met het bedrijfsleven in Nederland. Hij denkt dan ook dat kleine start-ups ons land straks uit de coronacrisis kunnen trekken, die enorme financiële schade heeft veroorzaakt. Bij Op1 vertelt hij waarom. "Tesla is ook begonnen als een klein bedrijfje." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Prins Constantijn denkt dat start-ups het land uit de crisis kunnen trekken

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Prins Constantijn denkt dat start-ups het land uit de crisis kunnen trekken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier