Op zoek naar Maria gemist? Willemijn zwaait af met het lied 'Bergen of dalen'

Op zoek naar Maria gemist? Willemijn zwaait af met het lied 'Bergen of dalen'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op zoek naar Maria van zondag 28 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op zoek naar Maria terugkijken op Gids.tv.

Willemijn Maandag is de tweede afvaller van de talentenjacht Op zoek naar Maria. Zij moest haar droom om Maria von Trapp te spelen in een nieuwe versie van The Sound of Music opgeven na een spannende aflevering. Ze neemt afscheid met het lied 'Bergen of dalen'.

<em>Op zoek naar Maria</em> gemist? Willemijn zwaait af met het lied 'Bergen of dalen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op zoek naar Maria van zondag 28 februari. Je kunt ook de hele uitzending van Op zoek naar Maria terugkijken op Gids.tv. Willemijn Maandag is de tweede afvaller van de talentenjacht Op zoek naar Maria. Zij moest haar droom om Maria von Trapp te spelen in een nieuwe versie van The Sound of Music opgeven na een spannende aflevering. Ze neemt afscheid met het lied 'Bergen of dalen'. Bekijk het fragment uit Op zoek naar Maria hierboven. Je kunt alle afleveringen van Op zoek naar Maria terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Op zoek naar Maria gemist? Willemijn zwaait af met het lied 'Bergen of dalen'

Bekijk het fragment uit Op zoek naar Maria hierboven. Je kunt alle afleveringen van Op zoek naar Maria terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op zoek naar Maria gemist? Willemijn zwaait af met het lied 'Bergen of dalen' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier