We gaan het maken aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

We gaan het maken aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

We gaan het maken aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het nieuwe programma We Gaan Het Maken volgt Patrick Lodiers Nederlandse uitvinders die hulpmiddelen maken voor iemand met een beperking. Vier maandagen op NPO 1, volgende week om 21:15 uur en daarna weer om 21:30 uur. OnmogelijkeGewapend met de nieuwste technieken binnen hun vakgebied proberen acht uitvinders het onmogelijke mogelijk te maken: een specifiek product maken dat het leven van iemand met een beperking vrijer, zelfstandiger en plezieriger maakt. Creatieve breinAlle mensen in het programma verlangen naar meer zelfstandigheid en meer vrijheid, maar tot nu toe was dit voor hen onbereikbaar. Patrick Lodiers kijkt mee in het creatieve brein van uitvinders die anders naar de wereld kijken, durven pionieren en niet bang zijn om problemen aan te gaan die voor de meesten onoplosbaar lijken. ZwemmenIn de eerste aflevering zetten de uitvinders zich in voor Juli en Johannes. De 11-jarige Juli brengt door haar bindweefselaandoening 80 procent van de tijd liggend door en hoopt dat industrieel ontwerper Renee haar kan helpen met een uitvinding zodat ze zelfstandig kan zwemmen. VogelspottenVoor de 38-jarige Johannes is het vasthouden van zijn verrekijker en camera tijdens het vogelspotten te zwaar door zijn progressieve spierziekte. Hij hoopt dat docent robotica Edwin een systeem kan uitvinden waarmee hij beide apparaten vanuit zijn rolstoel kan bedienen. Bizarre uitvinding in Briljant!: "Crematie op locatie" (video) Bekijk deze video » Zien: Boyan Slat over uitvinding waarmee hij plastic uit zee vist (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
We gaan het maken aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In het nieuwe programma We Gaan Het Maken volgt Patrick Lodiers Nederlandse uitvinders die hulpmiddelen maken voor iemand met een beperking. Vier maandagen op NPO 1, volgende week om 21:15 uur en daarna weer om 21:30 uur.

Onmogelijke
Gewapend met de nieuwste technieken binnen hun vakgebied proberen acht uitvinders het onmogelijke mogelijk te maken: een specifiek product maken dat het leven van iemand met een beperking vrijer, zelfstandiger en plezieriger maakt.

Creatieve brein
Alle mensen in het programma verlangen naar meer zelfstandigheid en meer vrijheid, maar tot nu toe was dit voor hen onbereikbaar. Patrick Lodiers kijkt mee in het creatieve brein van uitvinders die anders naar de wereld kijken, durven pionieren en niet bang zijn om problemen aan te gaan die voor de meesten onoplosbaar lijken.

Zwemmen
In de eerste aflevering zetten de uitvinders zich in voor Juli en Johannes. De 11-jarige Juli brengt door haar bindweefselaandoening 80 procent van de tijd liggend door en hoopt dat industrieel ontwerper Renee haar kan helpen met een uitvinding zodat ze zelfstandig kan zwemmen.

Vogelspotten
Voor de 38-jarige Johannes is het vasthouden van zijn verrekijker en camera tijdens het vogelspotten te zwaar door zijn progressieve spierziekte. Hij hoopt dat docent robotica Edwin een systeem kan uitvinden waarmee hij beide apparaten vanuit zijn rolstoel kan bedienen.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op We gaan het maken aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier