RTL Verkiezingsdebat: Wopke Hoekstra analyseert zijn inbreng

RTL Verkiezingsdebat: Wopke Hoekstra analyseert zijn inbreng

Direct na afloop van het RTL Verkiezingsdebat haastte Wopke Hoekstra zich naar de studio van Eva Jinek, om daar nog even na te praten: "Ik vond het inhoudelijker en minder gehakketak dan je het eerder weleens hebt gezien. Maar het is ook moeilijk, want ik zit op dat moment in die film."

RTL Verkiezingsdebat: <em>Wopke Hoekstra</em> analyseert zijn inbreng Direct na afloop van het RTL Verkiezingsdebat haastte Wopke Hoekstra zich naar de studio van Eva Jinek, om daar nog even na te praten: "Ik vond het inhoudelijker en minder gehakketak dan je het eerder weleens hebt gezien. Maar het is ook moeilijk, want ik zit op dat moment in die film." Je kunt het hele RTL Verkiezingsdebat terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Jesse Klaver noemt Ronald Koeman bondscoach voor komende EK (video) Bekijk deze video » RTL Verkiezingsdebat gemist? Bekijk debat tussen slachtoffer toeslagenaffaire en Mark Rutte Bekijk deze video »
TV :
RTL Verkiezingsdebat: Wopke Hoekstra analyseert zijn inbreng

Je kunt het hele RTL Verkiezingsdebat terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Verkiezingsdebat: Wopke Hoekstra analyseert zijn inbreng of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier