Wilders in RTL Verkiezingsdebat: "Ik wil geen couscous, wel een gehaktbal"

Wilders in RTL Verkiezingsdebat: "Ik wil geen couscous, wel een gehaktbal"

Nadia Zerouali, eigenaar van een couscousbar in Winterswijk dacht PVV-leider Geert Wilders wel even aan te kunnen pakken tijdens het RTL Verkiezingsdebat. Dat liep even wat anders want ze kreeg er geen speld tussen. Over de aantijging dat hij haar weg zou zetten als tweederangsburger is hij duidelijk: "Ik weet niet waar u dat in hemelsnaam vandaan haalt."

Couscous
Na wat nee-geschud en onenigheid over het PVV-verkiezingsprogramma nodigt Zerouali Wilders alsnog uit om langs te komen in haar zaak, voor een kopje thee en wat couscous. Die uitnodiging neemt hij deels aan: "Als ik de couscous mag laten schieten dan wil ik heel graag langskomen en dan neem ik wel een gehaktbal mee." Bekijk het fragment van het RTL-debat hieronder.

Wilders in <em>RTL Verkiezingsdebat</em>: &quot;Ik wil geen couscous, wel een gehaktbal&quot; Nadia Zerouali, eigenaar van een couscousbar in Winterswijk dacht PVV-leider Geert Wilders wel even aan te kunnen pakken tijdens het RTL Verkiezingsdebat. Dat liep even wat anders want ze kreeg er geen speld tussen. Over de aantijging dat hij haar weg zou zetten als tweederangsburger is hij duidelijk: "Ik weet niet waar u dat in hemelsnaam vandaan haalt." CouscousNa wat nee-geschud en onenigheid over het PVV-verkiezingsprogramma nodigt Zerouali Wilders alsnog uit om langs te komen in haar zaak, voor een kopje thee en wat couscous. Die uitnodiging neemt hij deels aan: "Als ik de couscous mag laten schieten dan wil ik heel graag langskomen en dan neem ik wel een gehaktbal mee." Bekijk het fragment van het RTL-debat hieronder. Je kunt het hele RTL Verkiezingsdebat terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Wilders in RTL Verkiezingsdebat: "Ik wil geen couscous, wel een gehaktbal"

Je kunt het hele RTL Verkiezingsdebat terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wilders in RTL Verkiezingsdebat: "Ik wil geen couscous, wel een gehaktbal" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier