Harry & Meghan bij Oprah Winfrey: bekijk de eerste beelden

Harry & Meghan bij Oprah Winfrey: bekijk de eerste beelden

Oprah Winfrey had onlangs de eer om voormalig prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle te interviewen, voor een gesprek dat volgens de talkshowkoningin geen verboden onderwerpen kende. Op de eerste beelden, die je hieronder kunt bekijken, zie je hoe Winfrey Markle vraagt of ze monddood gemaakt is door het Britse koningshuis.

Harry &amp; Meghan bij <em>Oprah Winfrey</em>: bekijk de eerste beelden Oprah Winfrey had onlangs de eer om voormalig prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle te interviewen, voor een gesprek dat volgens de talkshowkoningin geen verboden onderwerpen kende. Op de eerste beelden, die je hieronder kunt bekijken, zie je hoe Winfrey Markle vraagt of ze monddood gemaakt is door het Britse koningshuis. Het grote Oprah Winfrey-interview met Harry en Meghan zie je dinsdag 9 maart om 20.30 uur bij Net5. Daarna kun je de special met Harry en Meghan terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Prins Harry gaat met zijn vriend James Corden op tour door Los Angeles Bekijk deze video »
Show :
Harry & Meghan bij Oprah Winfrey: bekijk de eerste beelden

Het grote Oprah Winfrey-interview met Harry en Meghan zie je dinsdag 9 maart om 20.30 uur bij Net5. Daarna kun je de special met Harry en Meghan terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Harry & Meghan bij Oprah Winfrey: bekijk de eerste beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier