Video: golfers eren Tiger Woods met kleding na auto-ongeluk

Video: golfers eren Tiger Woods met kleding na auto-ongeluk

Diverse golfspelers droegen afgelopen weekend tijdens golftoernooien een rood shirt en zwarte broek om daarmee Tiger Woods te eren, die ook altijd die combinatie draagt op de slotdag van een toernooi. Ze steken hiermee Woods een hart onder de riem, die vorige week zwaargewond raakte vanwege een auto-ongeluk. Bekijk de video van het AD hieronder.

Video: golfers eren <em>Tiger Woods</em> met kleding na auto-ongeluk Diverse golfspelers droegen afgelopen weekend tijdens golftoernooien een rood shirt en zwarte broek om daarmee Tiger Woods te eren, die ook altijd die combinatie draagt op de slotdag van een toernooi. Ze steken hiermee Woods een hart onder de riem, die vorige week zwaargewond raakte vanwege een auto-ongeluk. Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook Video: Tiger Woods in ziekenhuis na heftig auto-ongeluk Bekijk deze video » Video: Bekijk beelden na auto-ongeluk Tiger Woods Bekijk deze video »
Sport :
Video: golfers eren Tiger Woods met kleding na auto-ongeluk


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: golfers eren Tiger Woods met kleding na auto-ongeluk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier