Maandag in de 5 Uur Show: Kalvijn en Liane den Haan (50Plus)

Maandag in de 5 Uur Show: Kalvijn en Liane den Haan (50Plus)

Brecht van Hulten of Carolina Lo Galbo presenteert maandag weer een nieuwe aflevering van de 5 Uur Show. Dit zijn de gasten en onderwerpen:

  • Liane den Haan, de lijsttrekker van 50Plus
  • YouTuber-Kalvijn over zijn overstap naar televisie
  • Het laatste nieuws

Bekijk de aankondiging van de 5 Uur Show van maandag hieronder

Maandag in de <em>5 Uur Show</em>: Kalvijn en Liane den Haan (50Plus) Brecht van Hulten of Carolina Lo Galbo presenteert maandag weer een nieuwe aflevering van de 5 Uur Show. Dit zijn de gasten en onderwerpen: Liane den Haan, de lijsttrekker van 50Plus YouTuber-Kalvijn over zijn overstap naar televisie Het laatste nieuws Bekijk de aankondiging van de 5 Uur Show van maandag hieronder De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Kalvijn zingt de klassieker Het Regent Zonnestralen in De 3 Sterren Camping (video) Bekijk deze video »
TV :
Maandag in de 5 Uur Show: Kalvijn en Liane den Haan (50Plus)

De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag in de 5 Uur Show: Kalvijn en Liane den Haan (50Plus) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier