Sjef tegen Yolande in Lang Leve de Liefde XL: "Je hebt hele grote tieten"

Sjef tegen Yolande in Lang Leve de Liefde XL: "Je hebt hele grote tieten"

Yolande en Sjef hebben het erg gezellig tijdens hun date en die eerste kan dan ook hartelijk lachen om een opvallende uitspraak van haar match, die zegt: "Ik vind ook dat je hele grote tieten hebt." Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde XL hieronder.

Sjef tegen Yolande in <em>Lang Leve de Liefde XL</em>: &quot;Je hebt hele grote tieten&quot; Yolande en Sjef hebben het erg gezellig tijdens hun date en die eerste kan dan ook hartelijk lachen om een opvallende uitspraak van haar match, die zegt: "Ik vind ook dat je hele grote tieten hebt." Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde XL hieronder. Lang Leve De Liefde XL is elke maandag om 21.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Lang Leve de Liefde XL terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Floor vindt 'boks' van Dennis maar niks Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Sylvio maakt een pijnlijke grap over pruik Jolanda Bekijk deze video »
TV :
Sjef tegen Yolande in Lang Leve de Liefde XL: "Je hebt hele grote tieten"

Lang Leve De Liefde XL is elke maandag om 21.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Lang Leve de Liefde XL terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Sjef tegen Yolande in Lang Leve de Liefde XL: "Je hebt hele grote tieten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier