Gouden Loeki 2020: bekijk genomineerde reclame Eén Tegen Eenzaamheid: de Buurttuin

Gouden Loeki 2020: bekijk genomineerde reclame Eén Tegen Eenzaamheid: de Buurttuin

Op 3 maart wordt de Gouden Loeki uitgereikt, de prijs voor de beste reclame van 2020. Het betreft een publieksprijs, dus het is de grote vraag welke commercial de kijker het afgelopen jaar het meeste heeft aangesproken. Een van de tien genomineerden is Eén Tegen Eenzaamheid: de Buurttuin.

Lees verder onder de video.

<em>Gouden Loeki 2020</em>: bekijk genomineerde reclame Eén Tegen Eenzaamheid: <em>de Buurttuin</em> Op 3 maart wordt de Gouden Loeki uitgereikt, de prijs voor de beste reclame van 2020. Het betreft een publieksprijs, dus het is de grote vraag welke commercial de kijker het afgelopen jaar het meeste heeft aangesproken. Een van de tien genomineerden is Eén Tegen Eenzaamheid: de Buurttuin. Lees verder onder de video. ‘Klein gebaar kan het verschil maken'Vooral door het coronavirus en alle maatregelen die daarbij komen kijken is eenzaamheid een probleem dat steeds groter wordt. Daar vraagt de reclame Eén Tegen Eenzaamheid: de Buurttuin aandacht voor. Deze commercial laat zien dat een ‘klein gebaar’ een groot verschil kan maken voor iemand die eenzaam is. Bekijk de genomineerde reclame Eén Tegen Eenzaamheid: de Buurttuin in de video hierboven. De uitreiking van De Gouden Loeki is woensdag 3 maart om 21.35 uur te zien op NPO 1. Daarna kun je de uitreiking van De Gouden Loeki terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Gouden Loeki 2020: bekijk genomineerde reclame Eén Tegen Eenzaamheid: de Buurttuin

‘Klein gebaar kan het verschil maken'
Vooral door het coronavirus en alle maatregelen die daarbij komen kijken is eenzaamheid een probleem dat steeds groter wordt. Daar vraagt de reclame Eén Tegen Eenzaamheid: de Buurttuin aandacht voor. Deze commercial laat zien dat een ‘klein gebaar’ een groot verschil kan maken voor iemand die eenzaam is.

Bekijk de genomineerde reclame Eén Tegen Eenzaamheid: de Buurttuin in de video hierboven.

De uitreiking van De Gouden Loeki is woensdag 3 maart om 21.35 uur te zien op NPO 1. Daarna kun je de uitreiking van De Gouden Loeki terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gouden Loeki 2020: bekijk genomineerde reclame Eén Tegen Eenzaamheid: de Buurttuin of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier