De Kalvijn Show : Youtuber Qucee in tranen door video van kinderen

De Kalvijn Show : Youtuber Qucee in tranen door video van kinderen

Kelvin Boerma, beter bekend als Kalvijn, is vanavond voor het eerst op televisie te zien met zijn gloednieuwe talkshow De Kalvijn Show. En de Youtuber zorgt gelijk voor tranen in zijn programma. Hij laat een video zien van de kinderen van zijn gast, Youtuber en rapper Qucee, en dat maakt de nodige emoties los.

Bekijk het fragment van De Kalvijn Show en een interview met Kelvin in de AD-video hieronder.

De Kalvijn Show is vanaf maandag 1 maart wekelijks rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van De Kalvijn Show terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Kalvijn Show</em> : Youtuber Qucee in tranen door video van kinderen Kelvin Boerma, beter bekend als Kalvijn, is vanavond voor het eerst op televisie te zien met zijn gloednieuwe talkshow De Kalvijn Show. En de Youtuber zorgt gelijk voor tranen in zijn programma. Hij laat een video zien van de kinderen van zijn gast, Youtuber en rapper Qucee, en dat maakt de nodige emoties los. Bekijk het fragment van De Kalvijn Show en een interview met Kelvin in de AD-video hieronder. De Kalvijn Show is vanaf maandag 1 maart wekelijks rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van De Kalvijn Show terugkijken bij Gids.tv. Kalvijn zingt de klassieker Het Regent Zonnestralen in De 3 Sterren Camping (video) Bekijk deze video » Road To Kalvijn Show: "Ik heb deze talkshow zwaar onderschat" Bekijk deze video »
TV :
De Kalvijn Show : Youtuber Qucee in tranen door video van kinderen


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De Kalvijn Show : Youtuber Qucee in tranen door video van kinderen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier