Thierry Baudet bij NOS: "We gaan het beter doen dan mensen denken, dankzij mijn unieke verhaal"

Thierry Baudet bij NOS: "We gaan het beter doen dan mensen denken, dankzij mijn unieke verhaal"

Thierry Baudet was maandagochtend te gast bij de NOS om daar vragen van kiezers te beantwoorden. Daar vertelde hij onder andere dat hij niet naar het RTL Verkiezingsdebat gekeken heeft en dat hij, ondanks de daling in de peilingen, er nog altijd vanuit gaat dat hij flink gaat winnen tijdens de verkiezingen: "We staan er heel goed voor en gaan het veel beter doen dan wat sommige mensen denken of voorspellen. Ik denk echt dat het enthousiasme voor FvD en voor mijn verhaal, dat een uniek verhaal is, enorm aanslaat." Bekijk de video van de NOS, die begint op 3min00, hieronder.

Thierry Baudet bij <em>NOS</em>: &quot;We gaan het beter doen dan mensen denken, dankzij mijn unieke verhaal&quot; Thierry Baudet was maandagochtend te gast bij de NOS om daar vragen van kiezers te beantwoorden. Daar vertelde hij onder andere dat hij niet naar het RTL Verkiezingsdebat gekeken heeft en dat hij, ondanks de daling in de peilingen, er nog altijd vanuit gaat dat hij flink gaat winnen tijdens de verkiezingen: "We staan er heel goed voor en gaan het veel beter doen dan wat sommige mensen denken of voorspellen. Ik denk echt dat het enthousiasme voor FvD en voor mijn verhaal, dat een uniek verhaal is, enorm aanslaat." Bekijk de video van de NOS, die begint op 3min00, hieronder. Bekijk ook Wilders in RTL Verkiezingsdebat: "Ik wil geen couscous, wel een gehaktbal" Bekijk deze video » Thierry Baudet in Nieuwsuur: "Hoe meer zetels, hoe minder windmolens" Bekijk deze video »
Stel je vragen aan Thierry Baudet (FvD)

De komende weken kun je dagelijks om 9.15 uur je vragen stellen aan lijsttrekkers, in aanloop naar de verkiezingen. Maandagochtend beginnen we met de voorman van Forum voor Democratie: Thierry Baudet. Stel je vragen in de comments.

Posted by NOS on Monday, March 1, 2021
Nieuws :
Thierry Baudet bij NOS: "We gaan het beter doen dan mensen denken, dankzij mijn unieke verhaal"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Thierry Baudet bij NOS: "We gaan het beter doen dan mensen denken, dankzij mijn unieke verhaal" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier