Lilianne Ploumen na tirade Johan Derksen: ‘Effe een beetje dimmen’ (video)

Lilianne Ploumen na tirade Johan Derksen: ‘Effe een beetje dimmen’ (video)

In Veronica Inside gaat Johan Derksen geregeld los op politici, en de analyticus maakt er geen geheim van dat Lilianne Ploumen van de PvdA niet zijn favoriet is. Ploumen reageert nu bij De Telegraaf.

Lees verder onder de video.

Lilianne Ploumen na <em>tirade Johan Derksen</em>: ‘Effe een beetje dimmen’ (video) In Veronica Inside gaat Johan Derksen geregeld los op politici, en de analyticus maakt er geen geheim van dat Lilianne Ploumen van de PvdA niet zijn favoriet is. Ploumen reageert nu bij De Telegraaf. Lees verder onder de video. ‘We zijn geen kleuters, mevrouw Ploumen!’“Die mevrouw Ploumen hangt me zo ontzettend de strot uit. Die spreekt de mensen toe alsof ze tegen imbecielen praat. We zijn geen kleuters, mevrouw Ploumen!”, zo klonk onlangs nog de tirade van Derksen. Nu blijkt dat de dochter van Derksen wel fan is van deze lijsttrekker en PvdA gaat stemmen. Ploumen hoopt dan ook dat ze haar vader een beetje kan opvoeden. “Dat zou ik doen als het mijn vader was, dan zou ik zeggen: effe een beetje dimmen.” Bekijk de Telegraaf-video met de reactie van Lilianne Ploumen op Johan Derksen hierboven. Veronica Inside wordt op maandag en vrijdag om 20.30 uur uitgezonden bij Veronica. Heb je Veronica Inside gemist? Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen in VI over Robin van Galen: "Wat een pedante wijsneus is dat" Bekijk deze video » Johan Derksen doet een oproep in VI: "Boycot het WK in Qatar" Bekijk deze video »
Politiek :
Lilianne Ploumen na tirade Johan Derksen: ‘Effe een beetje dimmen’ (video)

‘We zijn geen kleuters, mevrouw Ploumen!’
“Die mevrouw Ploumen hangt me zo ontzettend de strot uit. Die spreekt de mensen toe alsof ze tegen imbecielen praat. We zijn geen kleuters, mevrouw Ploumen!”, zo klonk onlangs nog de tirade van Derksen. Nu blijkt dat de dochter van Derksen wel fan is van deze lijsttrekker en PvdA gaat stemmen. Ploumen hoopt dan ook dat ze haar vader een beetje kan opvoeden. “Dat zou ik doen als het mijn vader was, dan zou ik zeggen: effe een beetje dimmen.”

Bekijk de Telegraaf-video met de reactie van Lilianne Ploumen op Johan Derksen hierboven.

Veronica Inside wordt op maandag en vrijdag om 20.30 uur uitgezonden bij Veronica. Heb je Veronica Inside gemist? Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lilianne Ploumen na tirade Johan Derksen: ‘Effe een beetje dimmen’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier