Dinsdag in Ik Vertrek: Alwin en Bionda hebben grote problemen door coronavirus

Dinsdag in Ik Vertrek: Alwin en Bionda hebben grote problemen door coronavirus

Er gaat geen aflevering van Ik Vertrek voorbij zonder drama en tegenslag. Dinsdag zien we hoe het nu met Alwin en Bionda gaat, die constant nieuwe uitdagingen aangaan. Door het coronavirus zijn er echter grote problemen ontstaan, vooral op het gebied van materiaaltoevoer.

Lees verder onder de video.

Dinsdag in <em>Ik Vertrek</em>: Alwin en Bionda hebben grote problemen door coronavirus Er gaat geen aflevering van Ik Vertrek voorbij zonder drama en tegenslag. Dinsdag zien we hoe het nu met Alwin en Bionda gaat, die constant nieuwe uitdagingen aangaan. Door het coronavirus zijn er echter grote problemen ontstaan, vooral op het gebied van materiaaltoevoer. Lees verder onder de video. BeachresortDoor corona ligt de productie grotendeels stil en dus moet Alwin Boerkamp uit Twello in zijn beste Italiaans materialen bij verschillende leveranciers regelen. En dat terwijl het stel al een hele uitdaging voor zich heeft: ze willen een gigantisch beachresort bouwen met 55 luxe tenten met eigen sanitair, zwembad, restaurant, receptie en speeltuin. Bekijk het fragment uit Ik Vertrek hierboven. Ik Vertrek is elke dinsdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ik Vertrek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ik Vertrek gemist? David en Gine uit Spanje beginnen bijzondere activiteit Bekijk deze video » Ik Vertrek: Vanessa heeft Dennis er lief voor moeten aankijken, maar heeft nu een koffiebar Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag in Ik Vertrek: Alwin en Bionda hebben grote problemen door coronavirus

Beachresort
Door corona ligt de productie grotendeels stil en dus moet Alwin Boerkamp uit Twello in zijn beste Italiaans materialen bij verschillende leveranciers regelen. En dat terwijl het stel al een hele uitdaging voor zich heeft: ze willen een gigantisch beachresort bouwen met 55 luxe tenten met eigen sanitair, zwembad, restaurant, receptie en speeltuin.

Bekijk het fragment uit Ik Vertrek hierboven.

Ik Vertrek is elke dinsdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Ik Vertrek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Ik Vertrek: Alwin en Bionda hebben grote problemen door coronavirus of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier