Nieuw seizoen We Want More: hoge noten operazangeres komen ‘uit het kruis’

Nieuw seizoen We Want More: hoge noten operazangeres komen ‘uit het kruis’

Vanaf zaterdag 13 maart kun je weer kijken naar een nieuw seizoen van We Want More. En in een voorproefje is te zien dat er weer allerlei muziek voorbij komt in de zangwedstrijd. Een van de deelnemers van dit jaar is een operazangeres en André Hazes wil graag weten waar ze al die hoge noten vandaan haalt. “Uit je kruis. Ik mag het niet zeggen van mijn zoon, maar ik doe het toch.”

Bekijk het voorproefje op een nieuw seizoen van We Want More in de video hieronder.

Het nieuwe seizoen van We Want More is vanaf zaterdag 13 maart wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van We Want More terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Nieuw seizoen <em>We Want More</em>: hoge noten operazangeres komen ‘uit het kruis’ Vanaf zaterdag 13 maart kun je weer kijken naar een nieuw seizoen van We Want More. En in een voorproefje is te zien dat er weer allerlei muziek voorbij komt in de zangwedstrijd. Een van de deelnemers van dit jaar is een operazangeres en André Hazes wil graag weten waar ze al die hoge noten vandaan haalt. “Uit je kruis. Ik mag het niet zeggen van mijn zoon, maar ik doe het toch.” Bekijk het voorproefje op een nieuw seizoen van We Want More in de video hieronder. Het nieuwe seizoen van We Want More is vanaf zaterdag 13 maart wekelijks om 20.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van We Want More terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Ricardo (We Want More) wil eigen muziek uitbrengen: ‘Maar nu nog André Hazes’ (video) Bekijk deze video » Bekijk de eerste hilarische beelden van nieuw seizoen 'We Want More' Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen We Want More: hoge noten operazangeres komen ‘uit het kruis’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier